08 elokuuta 2013

REBEL OUTFIT

 photo moi4_zps498d17ed.jpg
 photo moi_zpsa7b92385.jpg photo moi3_zps5ad4b2af.jpg  photo moi2_zpsad36749c.jpg
Paita - BikBok Hame - H&M Kaulakoru - H&M Korvikset - Guess Kengät - Converse
Ekaa kertaa kirjotan postausta puhelimella! Kuvat latasin Ollin koneen kautta, jossa ei ole mitään kuvanmuokkausohjelmia, joten näistä tuli netin muokkausohjelmalla nyt vähän tyhmät... eka ajattelin, että nää oranssihtavat ois kivat, mutta muutin kuitenkin mieleni... Aikaa ei kuitenkaan ollut uudelleen muokkaamiseen.

Mun piti siis tosiaan viime viikon tiistaina mennä töihin, mutta tiistai venyi sitten myös keskiviikoksi, torstaiksi, perjantaiksi ja vielä tän viikon maanantaiksikin. Ei siinä mitään, pääsinpähän taas tuhlaamaan palkkarahoja uusiin vaatteisiin ja yhteen ihanaan kalliiseen juttuun, josta olin jo kauan unelmoinut!! Se saattaa jakaa mielipiteet, mutta pääasia, että itse tykkään♥ Siitä sitten ihan omaa postausta.

Ostin myös uusia salikamoja ja huomenna tai ylihuomenna aattelin käydä ostamassa salikortin, tässä kesän aikana tullut nimittäin vähä turvottua..

12 kommenttia:

  1. Ooiii mikä hame! Aivan ihana asu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) äiti sano, että näytän cheerleaderiltä.... :D

      Poista
    2. haha mullekkin tuli mieleen cheerleader mutta oot oikein kaunis :)

      Poista
  2. voitko laittaa myös salikamoista kuvia? :)kiinnoistais nähä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin toki :)! En tiiä ehinkö ihan huomenna kuvata, kun on aikalailla koko päivä hommaa täys, töitä aamusta iltapäivään ja illalla kavereiden kanssa sovittua menoa. Koitetaan kuitenkin viikonlopun aikana! :)

      Poista
  3. (Y) koska Rebel Hipin maininta blogissa!

    VastaaPoista
  4. Teetkö siitä glitteri-illasta postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohin mun kameran eteiseen kun olin lähössä sinne niin en sitten saanut kuvia... :( ja jos multa kysytään niin se ei loppuen lopuksi ollut niin ihmeellinen että jaksaisin siitä tehdä jotain kirbitettua postausta

      Poista
  5. oot tosi kaunis ja aivan ihana hame! :)♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista