12 heinäkuuta 2014

ITALY - RIMINI BEACH

Ostettiin meidän matka Riminille muistaakseni alkukeväästä Lomamatkojen kautta. Lomamatkoilla sattui olemaan joku -50% alepäivä tietyistä kohteista ja nopeina saatiin sitten matka puolet halvemmalla. Rimini - kuten Italiakin - oli minulle täysin uusi tuttavuus maana. Lämpöä piisasi ja vaikka pelkästään Riminillä vierailee vuosittain yli 1,5 miljoonaa turistia, ei turistimäärä silti häirinnyt. Venetsiassa määrä alkoi mennä jo häiritseväksi.

Yövyimme hotellissa nimeltään Le Rose Suite Hotel ja valkattiin toi hotelli melko randomilla niistä muutamasta vaihtoehdosta, mitä oli tarjolla. Itse ainakin pidin hotellista kovasti! Hotellissa oli oma Wellness Care Spa ja hotelli tarjosi jokaiselle asiakkaalle ilmaisen kokeilukerran spahan. Käytiinkin vikana päivänä mummin kanssa kokeilemassa suolahuonetta, "turkish" saunaa (mielestäni se oli höyrysauna näin suomalaisittain) ja lilluttiin porealtaassa. Oli aivan ihanan rauhallista, sillä oltiin ainoat asiakkaat spassa sillä hetkellä.

Aivan hotellin vieressä oli ranta. Ranta oli jaettu kapeisiin numeroituihin kaistaleisiin, joita oli yhteensä varmaan yli 200(?). Jokaisella rantakaistaleella oli yksityinen omistaja ja rantatuoleista ja aurinkovarjoista osattiinkin laskuttaa ihan mukavasti... Varsinkin jos halusi paikan aivan meren rannasta, eikä kauempaa. Kahtena päivänä käytiin rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa. Lisäksi rannat tarjosivat yleensä erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia, kuten beachvolley ja -jalkapallokentät. Merivesi oli aivan ihanan lämmintä ja jopa minä uskalsin uida (t. vilukissa). photo _VII6397_zps7b240cb1.jpg photo _VII6399_zpse42c6d2f.jpg photo _VII6401_zps067a672e.jpg photo beach_zpsda254afc.jpg
 photo _VII6405_zpsb129152b.jpg

3 kommenttia:

  1. Joo kiva, just söin samalla ku luin tätä postausta ja sit tuli toi kuva sun varpaista - meni ruokahalu. Pliis älä lisäile sun varpaista kuvia, jos et omista sellaisia mitä kehtaisi jopa esitelläkin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmmitä? valitat jonkun muun varpaista? huhhuh, mitkähän täydellisyysvarpaat sulla sitten on, jos normaaleista varpaista lähtee ruokahalu ;)

      Poista