30 elokuuta 2014

NO SHORTS AND SHORT SLEEVES ANYMORE

Ei h*lvetti, että meneekin hermo sellaseen asiaan, kun stalkkaavat naapurit. Ekaa kertaa pitkästä aikaa menin meidän omalle pihalle ottamaan asukuvia kaukolaukasimella ja eikä mennyt kun alle 5 minuuttia ja joku on siinä vieressä stalkkaamassa. En tosiaan tiedä, kuka tämä kyseinen herra oli (lieneekö ees naapuri, kun ne vaihtuu niin usein etten edes tunnista), mutta ihan pokkana se vaan tuli siihen 10 metrin päähän rööki suussa seisomaan. Siis mitä aktuaalista helvettiä :-D Tommonen on vaan aika pirun ahdistavaa. Ei tehnyt mieli kuitenkaan ruveta hankkimaan huonoja naapurisuhteita, joten päätin kipittää sisään. Jäi siis kuvailut vähän lyhyeen. On se kumma, kun omalla pihalla ei saa olla rauhassa. Ite en vaan kestä yhtään tollasta stalkkausta, herra kun vielä ihan selvästi salakavalasti lähesty mua, varmaan n. 50 metrin päästä ihan siihen kymmeneen metriin. Joo eikä ollu eka kerta, kun tuntuu, että stalkataan. Kiitos, kun sain purkaa ärsyyntymistäni tänne, nauttikaa näistä erittäin pilalle menneistä asukuvista. Laukkukin näköjään puolissa auki ja ilmeet täys kymppi! At least I tried... photo BeFunky__VII6924jpg_zps97503066.jpg photo BeFunky_Chromatic_2_zps24e8adb1.jpg photo BeFunky_Chromatic_5jpg_zps6412ae64.jpg photo BeFunky_Chromatic_1jpg_zpsfc9a7858.jpg photo BeFunky_Chromatic_4jpg_zps834c9e1f.jpg
 photo BeFunky_Chromatic_3jpg_zpsb2dd31a0.jpg
Pörröneule - H&M, Toppi - Adidas Originals, Laukku - Terranova, Farkut - Monki, Kengät - Palladium (tilattu Footwaylta).

7 kommenttia:

  1. Aiiiivan ihana asu, ja hyvältähän noi kuvat näyttää! :-)

    VastaaPoista
  2. Sopiiks noi palladium kengät talveks?

    VastaaPoista
  3. Oks noi palladiumin kengät lämpimät talveks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa yhtään sanoa, ei ne mitään paksua materiaalia ainakaan ole :)! Mut mä oon kuullu, että Palladiumeista ois erikseen talvimallia (?) en oo kyllä yhtään varma :) Mutta siis jos on yhtään vilukissa niin uskon, että varpaista saattaa tulla vähän kylmä noissa paukkupakkasilla.

      Poista
  4. Anteeks, mut haluaisin vaa kysyy et meneeks noist vettä läpi? Ku haluaisin nii paljon ostaa mut en tiie pärjäisinkö noil talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellä ei oo vielä menny, tosin en oo kävelly mistään lätäköistäkään :) mutta ikävä kyllä pelkään, että loska yms. menee läpi, sillä nää on ihan vaan tällästä paksua kangasta, joka tuskin hylkii vettä :(

      Poista