03 helmikuuta 2013

SUNDAY MOVIE OUTFIT & +200 FOLLOWERS!

Ihan mahtava yllätys kirjautua Bloggeriin ja huomata, että teitä on Bloggerin kautta nimellisenä seurailemassa jo yli 200!♥ Ihanaa!

Mä oon tällä hetkellä fyysisesti ihan poikki... Oon sekä eilen, että tänään herännyt kuudelta ja mennyt aamutalliin ja sen lisäksi vielä ratsastanut sen yhen läskiponin. Tää päivä vedettiin kahvin ja energiajuoman voimilla (vaikka juon itseasiassa tosi harvoin energiajuomia) ja vielä ollaan pysytty valveilla. Veikkaan, että simahdan kuitenkin tossa ennen yhtätoista.

 photo asu_zpsad52a473.jpg
Bleiseri - H&M (uusi!), Puolipitkähihanen - monta vuotta sitten ostettu vissiin Lindexiltä (toi saa mut muuten näyttämään siltä, että oisin raskaana...), Housut - Zara photo minaumlauml003_zpsef293926.jpg
Parit kuvat tältä päivältä ennen leffaan lähtöä. Leffahan oli siis Vuonna 85, ja pakko sanoa, että ei se mikään hirveen ihmeellinen ollut :D Pikkuveli tosin kotiutu äsken samaisesta leffasta ja oli kuulemma paras sen näkemä elokuva. No, makuja on monia!

5 kommenttia:

  1. oot täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi ootpa ihana <3 mutta enmä nyt sentään..

      Poista
  2. Voisitko joskus tehdä postausta seurustelustasi. Missä ootte tavannu,miten kaikki alkoi, mikä toisessa parasta jne.?(: ymmärsit varmaan idean!

    VastaaPoista
  3. miks oot aina vaan nykyään ollin kanssa? aika tyhmää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä varmaan pahemmin tiedä kenen kanssa olen. Jos näissä postauksissa näkyy ollia, se ei tarkota et oisin sen kanssa aina :)

      Poista