31 toukokuuta 2013

SATTUMUSTEN PÄIVÄN ASUA

 photo asu002_zpsbff403f4.jpg
 photo asu003_zps322c9aa4.jpg
 photo asu008_zpsb4984ba0.jpg
 photo asu006_zps267a5817.jpg
 photo asu007_zps2ab50ac0.jpg
Topit-Gina Maxihame-Stradivarius Korut-H&M 

Välillä kyllä sattuu ja tapahtuu, kuten tänään... Aamu alkoi ihan mukavasti todistustenjakoharjoituksilla ja perinteisellä opet vs. ysit -fudisottelulla ja meitsi oli mukana joukkueessa. Me tietysti voitettiin, ei niillä ollut mitään saumaa :D!

Ruokailun jälkeen alko tapahtumaan. Nelli meni vessaan ja mä ja Katariina jäätiin sitten ulos venaamaan sitä. Vessaan mennessä nähään vaan kun sieltä juoksee ulos seiskaluokkalaisia, mutta ei tietenkään tajuttu, että niillä oli joku hätänä, kun jotenkin ei yhtään kuulostaneet siltä. Nelli meni siis vessaan ja vähän ajan päästä mä ja Kata mentiin siihen ulkopuolelle odottamaan. Siellä vessassa on siis 4 wc-koppia. Mietittiin kun koko vessa haisi IHAN savulta ja mietittiin eka, että oisko joku vaan voinut leikkiä tulitikuilla. Tultiin kuitenkin tulokseen, että ei ja yhtäkkiä sisälle tuleekin opettaja, joka kertoi, että seiskaluokkalaiset oli sanoneet, että vessa palaa. Avattiin sitten se vika vessakoppi ja siellä oli roskis aivan ilmiliekeissä. Siis ihan sairaat liekit. Tää koko juttu tapahtu niin nopeesti tai jotenkin, joten en muista tätä tilannetta, koska menin ihan paniikkiin, mutta aloin ainakin huutamaan Nellille, että nyt pois äkkiä sieltä vessasta, tää toinen vessa palaa! Juoksen sitten Katan kanssa hysteerisenä (jep, juu pysykää aina rauhallisena, jos tulee tulipalo...) etsimään jotain palosammutinta ja löydettiin sitten wc'n ulkopuolelta sellanen paloletku. Aletaan kelaamaan sitä pois rullalta kuin jotkun palomiehet ja meikäläinen huutaa, että "venttiili on auki, aukastaa vedet!!" tai jotain vastaavaa :D Tossa tilanteessa oli niin paljon adrenaliinia! Saatiin sitten paikalle muitakin opettajia, jotka sammutti sitten sen roskakorin sieltä vessasta.

Homma ei kuitenkaan loppunut tähän; koko vessan puoleinen rakennus evakuoitiin, koska häkää oli saattanut kulkeutua ilmastoinnin kautta luokkiin. Seuraavaksi palokunta ja poliisit saapuvat. Mä, Nelli ja Kata jouduttiin jäämään pihalle, kun muut meni alas urheilukentälle. Terveydenhoitaja ja palomiehet kyseli jotain siitä, kun oltiin hengitetty sitä häkää. Poliisitkin halus vielä kuulla meitä tapahtuneesta tai lähinnä siitä, miten se meidän toiminta oikeen siinä meni.

Koulun jälkeen sitten laitoin puhelimeni pöydälle kotona ja kun noin tunnin päästä olin lähdössä ulos niin näyttöön oli ilmestynyt n. 1/4 näytöstä peittävä tummansininen alue. Päätin sitten heti lähteä Giganttiin viemään sitä huoltoon, koska eihän tollanen näytön itsestään rikkoutuminen ole normaalia. Matkalla Giganttiin näytön rikkinäinen alue vaan suureni ja jostain kohdista se oli sinistä, jostain harmaata ja jostain mustaa? Nyt onneksi on puhelin huollossa, huono puoli vaan se, että olen nyt ainakin pari päivää ilman puhelinta :(

2 kommenttia: