30 toukokuuta 2013

SNEAK PEEK OF THINGS I BOUGHT FROM TALLINN

Eilinen päivä meni luokkaretkellä Tallinassa. Maissa meillä oli vaan noin 3h aikaa ja tunti siitäkin ajasta meni siihen, kun mentiin luokan kanssa vanhaan kaupunkiin jollekin mäelle. Loput 2h riennettiin sitten pää kolmantena jalkana kaikki kaupat läpi mihin oli ihan pakko päästä. Ehittiinkin sitten hyvin koluta Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Springfield ja Terranova. Ja hiusväritkin lähti Kaubamajasta messiin!

Viroon lähtiessä mulla oli aivan kamala mekkokriisi, koska täksi päiväksi oli pakko saada mekko. Lopulta poistuin Tallinnassa kolmen mekon kanssa; kahden juhlallisemman ja yhden kesämekon. Alla vähän räpsyjä ostoksista, parempia kuvia tulossa toivottavasti asukuvien muodossa, kunhan aina sais jonkun vaan kuvaamaan sitä! Alla olevista puuttuu kuvat myös kokonaan yhestä ihanasta maximekosta (jee vihdoin sain ostettua sen!!)

Tänään olikin sitten vuorossa ysien tanssiaiset. Meillä oli päivällä 2 näytöstä ja vielä iltanäytös. Koulun salissa ei ollut varmaan minkään näköstä ilmastointia ja tuli kyllä aikamoinen hiki! Mulla ei ainakaan vielä ole mitään kuvia tansseista, mutta päällä mulla oli siis tuo sininen mekko, jossa on tota koristetta edessä. Pahoittelen, kun mistään kuvasta ei pysty hahmottamaan kokonaisuutta, mutta yritän tosiaan saada noita myöhemmin kuvattua mun päällä.

Tanssejen jälkeen oli potkiaiset, jossa oli luokkien välinen ns. kisa ja laulettiin kaikki luokat omakeksimät laulut luokanvalvojille jne. Potkiaisissa annettiin myös eri "titteleitä" äänestyksen perusteella ja meitsi sai tittelin "TYYLIKKÄIN PUKEUTUJA" :D Olin kyllä vähän hämmästynyt, mutta myös tosi otettu! Kiitos kaikille.

Nyt tuli pitkästä aikaa kunnon läjä tekstiä, kun asiaa löytyi, mutta nyt niihin kuviin. photo 003_zps7d0441cb.jpg photo 004_zps1382fa0e.jpg photo 008_zpse35f94de.jpg photo 009_zps95acf54d.jpg photo 007_zps824d4305.jpg photo 005_zpsee838fe6.jpg photo 011_zps6977a072.jpg photo 013_zps33be2e4d.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti