26 heinäkuuta 2013

CHEMISTRY

 photo preejantai012_zps85f64545.jpg photo asu_zpsc69d724f.jpg photo asu1_zps41cd939a.jpg
College - BikBok Housut - ONEWAY Kengät - Vans Aurinkolasit - Seppälä Kaulakoru - H&M

Ihana Nelli kuvas tänään taas mun asun! Mun jakaus menee kuvissa ihan miten sattuu, en tajunnut kattoa sitä ennen kuvien ottamista ja Nellikään ei tajunnut huomauttaa. Näissä kuvissa näkyy kuitenkin se eilen kertomani college, niin ihanan tuntunen päällä! Yhistin siihen noi ennen juhannusta ostamani Onlyn löllöhousut ja tietty uudet Vansit. 
 photo preejantai002_zps866ae90c.jpg photo preejantai003_zps829fd31b.jpg
Tänään aamulla oli ihan karsee ukkonen ja rankkasade ja mikäs ois parempi tapa viettää sitä kun lukea uusinta Cosmoa ja Demiä ja syödä Ben&Jerrysia. Tää oli muuten eka kerta ikinä, kun ostin B&J-jäätelöä, ne kun on niin kalliita. Mummi on kyllä joskus meille ostanut aikoinaan.

Ilokseni Cosmopolitan oli -50% ja Demin mukana tuli Lumene Natural Code -ripsari. Vielä ei ole päässyt testaukseen, mutta toivottavasti ei ole ihan kökkö.

8 kommenttia:

  1. Kuvat on hyvälaatusia ja toi banneri on hieno :)

    liveinastory.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, oot hirmu kaunis ja sulla on upee tyyli :3 ja rakastan sun hiuksia! Ja toi sivupalkki ja bannneri on väreiltään hirmu kivoja, jotenkin tykkään kauheesti c:

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. piti kysyy jo kaua sitte mutta ku teit ne DIY shortsit ni mistä sä ostit sen värin siihe ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ne toiset oli valmiiks punaset ja toiset sellaset tummansiniset ja ostin siis ihan s-marketista kloriittia, jolla valkasin niitä :) maksoi sellaset alle pari euroa! Ja jos haluu värjäillä niin vissiin niitä ihan kangasvärejä saa myös isoimmista marketeista esim. Prisma ja Citymarket. Näin oon ainaskin kuullut :)

      Poista