19 syyskuuta 2013

BAD NEWS

Ootte varmaan huomanneet, että täällä blogin puolella on jo muutaman viikon ollut täysin hiljaista. Mun kone nimittäin sanoi itsensä irti. Se on jo pitkään temppuillut, mutta nyt se on virallisesti lakannut toimimasta. Tää harmittaa mua ihan suunnattomasti,  ihan vaan sen takia, että nyt en voi tehdä mitään asioita mihin tarvitsen tietokonetta (kuten esim. paneutua tähän blogiin VIHDOIN kunnolla). Eniten tässä koko jutussa suruttaa kuitenkin se, että kaikki kuvat, muistot monien vuosien ajalta on poissa. Eikä palautettavissa. Olin jo jonkin aikaa aavistanut koneen hajoamisen, mutta en silti saanut aikaseksi ostettua sitä ulkoista kovalevyä kuvien siirtoa varten. No, oma moka, nyt on liian myöhäistä valittaa.

No itse siihen asiaan: en siis tiedä milloin tulen saamaan uuden tietokoneen. Sellainen ihan perusmallikin maksaa kuitenkin sen 400-500€. Mulla on nyt noin sata euroa säästössä ja yritän nyt parhaani mukaan säästää rahaa uuteen. En tiedä tämän blogin elämästä sillä aikaa; saatan joskus tehdä tälläisen puhelinpostauksen, kuten tämä (pari kuvaa muuten tässä ihan kuvituksena, en tiedä miten ne näkyy) tai sitten lainata postauksen tekoon esim. poikaystävän konetta. Yritän kuitenkin saada edes pari postausta aikaiseksi.

Siihen asti, adios!

4 kommenttia:

  1. Onneksi aina on osamaksun mahdollisuus, jos ei ole kerralla varaa maksaa uutta konetta :) Mutta tosi kurja juttu! Ymmärrän harmisi todella hyvin, itselläkin aikanaan katosi kaikki kuvat erään hajonneen pöytäkoneen mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuota osamaksun mahdolilisuutta en tullutkaan harkinneeksi :) pitää nyt katella vähän vaihtoehtoja, että paljonko sitä hintaa sillä osamaksulla tulisi lisää jne!

      Poista
  2. Voi ei! Mulla hajos kans kone vähän aikaa sitte niin ettei se enää suostunu käynnistymää ja pelkäsin et mun kaikki kuvat meni siin. Sain kuitenki lopulta sen auki jollain vikatilalla ja kuvat pelastettuu :)

    VastaaPoista
  3. No onneksi sat! Kumpa mäkin vielä saisin.. :/

    VastaaPoista