23 syyskuuta 2013

GOOD NEWS

Jep, täysin vastakkaista otsikkoa viime postaukseen verrattuna ja ihan syystä: mulla on taas tietokone! Gigantissa on tällä viikolla synttärit ja bongasin mainoslehdestä sitten tälläsen ihan perusläppärin tosi hyvässä tarjouksessa. Makso nimittäin vain 299€, eli aikas halpa koneeksi kuitenkin. Mähän en siis mitään huippukonetta vaadi, koska en mä tähän aio juuri mitään asentaakaan. Spotifykin oli koneessa valmiina, joten enää jokin kuvanmuokkasohjelma puuttuu ja taidankin turvautua vanhaan tuttuun Photoscapeen. Tässä on siis tää Windowsin uusin käyttis eli kasi, ja vaikka mitä kaikki olivat selittäneet niin mä kyllä diggaan tästä :)

En tykkää yhtään ite kuvattomista postauksista ja tässä vähään aikaan ei ole tullut mitään kuvattua, joten isketään messiin pari kuvaa mun yks päivä tekemästä ihanasta pizzasta.  photo _VII3598.jpg photo _VII3595.jpg Pizzapohja on siis (niin oudolta kuin se kuulostaakin) pitaleipä! Ja vieläpä ihan aito Kreikkalainen pitaleipä, Kreetalta asti kotiin kannettu ;) Täytteeksi laitoin tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia, fetaa, kinkkua, pepperonia ja kahta eri juustoraastetta. Päällä on oreganonlehtiä ja valkosipulia. Nam!

Vaikka nyt uuden koneen sainkin niin ei tässä parin viikon aikana musta kumminkaan tulla täällä varmaan pahemmin kuulemaan. Koeviikko nimittäin painaa päälle ja huomenna aamu alkaa enkun koeaineella, torstaina enkun muu koe, perjantaina bilsan koe (I'm going to die, niin vaikeeta..) ja koko ens viikko täynnä kokeita. Tänään lukemiset on aivan hirveen laiskuuden takia jäänyt, joten saa nähä miten huomenna kokeessa sitten pärjätään...

4 kommenttia: