29 marraskuuta 2013

JOKAINEN TARVITSEE ELÄMYKSIÄ

Tänään oli aika palata takaisin opiskelun pariin, kun meillä alkoi 3. jakso. Oikeastaan melkeen tän koko alkuviikon lomailun jälkeen koulun penkille paluu tuntui kyllä vähän vastenmieliseltä. No, koulupäivästä selvittiin ja koulun jälkeen suuntasinkin suoraan Helsingin keskustaan. Helsingistä takaisin päästyäni suuntasin suoraan salille treenaamaan! "Kiireinen" perjantai sanoisinko ;) Loppuillan ajattelin kuitenkin viettää ihan kotona telkkarin ja koneen parissa.

No, minkä takia mä sinne Helsinkiin sitten oikeestaan menin? Muutama päivä takaperin sain sähköpostia ElämysLahjat.fi 'ltä, jossa ehdotettiin haluaisinko lähteä mukaan heidän ElämysBloggaaja-rinkiin. Asiaa hetken mietittyäni ja siitä selkoa otettuani päätin vastata myöntävästi. Ideana on siis, että pääsen aina välillä kokeilemaan heidän tarjoamia elämyksiään ja täällä blogissa tulen ihan omin sanoin ja omien kokemusteni perusteella niistä kirjoittamaan. Kuulostaa aika hauskalta, eikös?

Mikä tämä ElämysLahjat.fi sitten oikein on? Monilla on nykyään varmaan melko hankala keksiä läheisilleen (isälle, äidille, poikaystävälle, tyttöystävälle, kaverille...) mitään hyvää lahjaa juhlapäivinä. Tuntuu, että nykyään sitä turhaa materiaa löytyy joka nurkasta ja hyvän ja oikeasti käyttöön tulevan lahjan keksiminen voi olla vaikeaa. Miksi et siis antaisi lahjaksi jotain muuta, elämystä? ElämysLahjat.fi tarjoaa elämyksiä jokaiselle iästä ja sukupuolesta riippumatta ja valikoimasta löydät lahjat niin jouluun, syntymäpäivään, isäänpäivään kuin äitienpäiväänkin. Nettisivujen alalaidasta pystyykin selailemaan elämysideoita saajan, tilaisuuden ja kategorioiden mukaan. 

ElämysLahjat viettää tänään ja huomenna Helsingissä kahden myyntipisteensä avajaisia. Toinen myyntipiste sijaitsee Itiksessä ja toinen Kampissa, jossa minäkin tänään vierailin. Avajaispäivinä molemmat myyntipisteet tarjoavat monenlaista ohjelmaa, kuten mahdollisuuden päästä kokeilemaan tankotanssia ja mahdollisuuden niska-, pää- ja hartiahierontaan. 8.12 asti voimassa on myös hyviä avajaistarjouksia!
 photo _VII4809_zps9f8d5faf.jpg
Kampin myyntipiste sijaitsee 1. kerroksessa Guessin liikkeen vieressä.  photo _VII4819_zps2dca9b33.jpg photo _VII4832_zpsee326005.jpg photo _VII4822_zps19d31e19.jpg photo _VII4811_zpsfbf30980.jpg photo _VII4824_zps72ec9d47.jpg photo _VII4820_zps67c7e295.jpg
Elämyksiä pystyt siis ostamaan joko näistä myyntipisteistä tai netin kautta, jolloin voit valita ne toimitettavaksi joko postin kautta tai sähköpostilla.

Itse tälläisenä hemmotelusta nauttivani ihmisena ihastuin erityisesti tuohon "kauneus ja hyvinvointi" hyllyyn, josta löytyi kyllä jos jonkin moista kasvohoitoa, jalkahoitoa ja manikyyriä. photo _VII4814_zps3287d8d8.jpg photo _VII4808_zps5c949972.jpg photo _VII4826_zpsc1d39502.jpg
Paikan päällä voit myös osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona on illallinen pimeässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti