12 joulukuuta 2013

LISÄÄ SOULISTA

Edellisessä postauksessa esiintyneet kengät eivät olleetkaan ainoat Soulin tuliaiset ;)! Tänään nopeasti koulun jälkeen kuvailin nämä pari muuta juttua ja nyt pikaisesti ennen bussipysäkille lähtöä tänne muutama sananen. Sain tuliaisena vielä toisen collegepaidan, joka on aivan samaa mallia ja merkkiä kuin tuo toinen, mutta ihanan marjapuuron värinen ja valkoisella printillä. photo _VII4953_zps4598c3ab.jpg photo _VII4956_zpsb9f18d7b.jpg
Collegepaidat olivat mulle todella mieluisia, sillä olen kouluaamuisin erittäin laiska pukeutuja ja usein tuleekin päälle kiskaistua vaan farkut ja joku tälläinen rento pitkähihanen. Ja asiaa ei ainakaan pahentanut se, että äiti sanoi tämän ja sen toisen maksaneen alennuksessa vain 7€! Suomesta ei kyllä siihen hintaan varmasti saisi. photo _VII4961_zpsb00d6f8e.jpg photo _VII4962_zpsb75f5421.jpg
Ihanaan kotioleiluun Hollisterin lökärit! Tämä kyseinen merkki on jostain syystä tuntunut puhuttavan paljon ja Hollisterilla taitaakin merkkinä olla jonkinlainen "massateini" leima. Porukka on jakautunut suurimmaksi osaksi kahteen leiriin; niihin, jotka suorastaan palvovat ko. merkkiä ja ostavat merkin vaatteita vain koska onhan se Hollister, ja niihin, jotka ovat täysin kyseistä merkkiä vastaan ja kaikki Hollisterin vaatteita käyttävät leimataan pissiksiksi ja fruittareiksi (käytetäänkö tota sanaa edes nykyään? :D). Itse lukeudun kuitenkin niihin, joilla ei erityisemmin ole merkistä mitään mielipidettä ja pitävät sitä samanarvoisena, kun mikä tahansa muukin merkki. Tälläisiä ihmisiäkin siis löytyy varmasti monia.

Kuten jo sanoin, tulen käyttämään näitä ainoastaan kotona tai salille mennessä. En käytä koskaan koulussa tai muualla lökäreitä muutenkaan, eikä se, että nämä nyt ovat ne "kuuluisat Hollisterit" tule vaikuttamaan tähän asiaan millään tavoin :). Voisimpa siis sanoa, että en täysin ymmärrä kummankaan ääripään henkilöitä. Miksi pitää ostaa ja käyttää kyseistä merkkiä vain, koska se on se merkki? Varsinkin jostain lökäreistä tai tavallisista huppareista puhuttaessa. Tai miksi pitää haukkua kaikki kyseisen merkin vaatteen omistajan maan rakoon ja olla itse niin sellaisella "tota mä en ikinä osta"-asenteella? Miksi ei voi suhtautua neutraalisti? En ole itse ikinä ollut mikään kovin merkkitietoinen ihminen, vaikka nykyään olenkin ruvennut enemmän ajattelemaan niin, että voisihan niihin kalliimpiin merkkeihin joskus satsata. Yleensä se menee vain niin, että ne sitten ovat pidempi-ikäisiä. En kuitenkaan rupeaisi ostamaan itse mitään todella kalliita kotioleilu vaatteita vain sen merkin takia. Äitini on aivan samanlainen ja nämäkin kyseiset housut hän minulle toi vain, koska nämä olivat puoleen hintaan.

Huh, tulipa avautuminen. Oli jotenkin todella vaikeaa muotoilla ylipäänsä tästä sanoiksi mun mielipidettäni. Toivottavasti kaikki kuitenkin ymmärsivät mitä hain takaa, enkä saa tällä aikaan mitään kauheaa paskamyrskyä tuolla kommenttilootan puolella :D.
Mukavaa loppuiltaa!

4 kommenttia:

  1. Ihania tuliaisia! :-)

    VastaaPoista
  2. Osaatko yhtään sanoa paljon noi collarit makso? Ihanii tuliaisia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyin äitiltä ja se sanoi ettei muista ihan tarkalleen paljon sen alennettu summa oli euroina, mutta 20-30€ :)! Ja kiitos, niin mustakin :)!

      Poista