12 tammikuuta 2014

MY WORKOUTS WEEK 2/2014

 photo treeni_zps7797d313.jpgNoniin, nyt sitä sitten tulisi, nimittäin postausta mun tän viikon treenaamisesta. Muutamaa lukijaa siellä ainakin kiinnosti tämän tyyppinen postaus ja jos siellä nyt sattuu olemaan joku totaalinen urheilupostausten vihaaja niin don't worry, tämä ei miksikään fitness-blogiksi muutu ;)!

Kuten olen jo joskus aikaisemmin maininnut, olen aina harrastanut jotain urheilua ja urheilu on osa mun elämää. En pystyisi elämään vain "sohvaperunana". Pienempänä harrastin n. 5-6 vuotta telinevoimistelua, mutta lopetin sen noin 11 vuotiaana, sillä meillä oli siihen aikaan muistaakseni 4 tai 5 kertaa viikossa treenit ja se tuntui sellaisesta pienestä tytöstä liian raskaalta. Kilpailuissa olisi pitänyt myös käydä melko usein ja osasyy lopettamiseen oli etten oikeastaan ikinä pärjännyt niissä, vaikka tuntui, että kaikki kaverit olivat aina palkintopallilla. Silloin en tietenkään vielä osannut ajatella sitä että pitää asettaa itselleen tavoitteita ja yrittää päästä niihin, eikä niinkään miettiä sitä, jos joku toinen nyt sattuu tällä hetkellä olempaan parempi. Toisinaan mietin miten upeaa olisi vieläkin telinevoimisella, sillä olisin varmasti todella hyvässä ja lihaksikkaassa kunnossa. Éhdin myös harrastaa jalkapalloa pari vuotta, mutta kiinnostukseni lajin harrastamista kohtaan pääsi kuitenkin hiipumaan. Jalkapallo on silti mun TOP3 urheilulajeissa! 
 photo treeni1_zpse4ee659d.jpg
Ratsastuksen pariin ajauduin lähes 7 vuotta sitten ja samalla tiellä ollaan edelleen. Ratsastuksesta ja hevosista on tullut iso osa elämääni ja ratsastus on minulle paljon enemmän kuin urheilua. Olen melko kilpailuhenkinen, mutta ratsastan kumminkin ihan vain rennosti harrastusmielessä, enkä edes halua tähdätä minnekään huipulle. En nyt kumminkaan ala tähän kirjoittaa mitään omaa ratsastushistoriikkiani, jos joku nyt tahtoo jotain tästä harrastuksesta kysyä, niin saa kommentoida vapaasti :)!

Salilla oon treenannut vaihtelevalla menestyksellä vähän yli vuoden ajan. Tavoitteenani on saada enemmän lihasmassaa ja muutenkin vain pysyä fyysisesti - ja henkisesti kunnossa!

No, mutta nyt niihin tän viikon treeneihin:
MAANANTAI
Ratsastustunti eli varmaan sinne aerobiseen liikuntaan menee tämä. Paljon työskentelyä kevyessä istunnassa, joka on kyllä kunnon treeni reisille ja pepulle!

TIISTAI
Piloxing tunti. Piloxing on siis pilateksen, nyrkkeilyn ja tanssin mixaus ja aivan älyttömän hauskaa! Jalassa on jarrusukat ja käsissä piloxinghanskat, jotka painavat muistaakseni 250g kappale. Niinkin kevyillä hanskoilla treeni tehostuu huomattavasti.

KESKIVIIKKO
Välipäivä.

TORSTAI
BODYBALANCE-tunti + jalkatreeni. En ollut ennen ollut kyseisellä tunnilla ja olisihan nimestä pitänyt jo arvata, että kyseessä on joogan ja pilateksen sekoitustunti! Oli aika raskasta sen 10 minuutin loppurentoutuksen jälkeen jaksaa vielä vetää jalkatreeni.

PERJANTAI
Aamulla puol seiskaksi salille ja "työntötreeni". Treeniin sisältyy ojentajat, olkapäät ja rintalihakset.

LAUANTAI
Välipäivä

SUNNUNTAI
Aamulla työt, jotka voisi sinänsä melkeen treeniksikin luetella, 30 karsinan siivoaminen ei nimittäin ole ihan kevyttä! Illalla vielä salille ja vastapainoisesti "vetotreeni", johon sisältyy yläselkä, hauis ja takaolkapää.

ps. Huomenna tulossa sitten se vastausvideo, olkaas kuulolla!
kuvat Tumblr reasonstobefit
 photo treeni2_zps2fdd0db0.jpg

5 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi :)
    Ompas ohjelmaa noissa treeneissä :)
    Toi piloxin kuullostaa hauskalt ja mielenkiintoselt, joku kuva noist sun välineist jota mainitset tuossa (jarrusukat etc.)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!
      Ja juu sellaisen kuvan voin joku päivä tässä ottaa niin näet miltä ne näyttää!

      Poista
    2. Olis tosi kiva juttu, kuullostaa tosi mielenkiintoiselta :)
      Noist varusteist jarrusukist etc.?

      Poista
    3. Apua oon ihan kokonaan unohtanut tän! En oo nyt pariik viikkoon päässyt Piloxingiin kun oon illat lukenu kokeisiin ja päivällä ollu salilla, mut ens viikon ti oon luultavasti menossa, joten sillon voisin niistä kuvan nappasta :)

      Poista
    4. Hienoa, kiva juttu :)

      Poista