08 helmikuuta 2014

CRÈME DE LA CRÈME

 photo _VII5521_zps37188cd6.jpg photo Untitlefd1_zps1a33830c.jpg photo _VII5510_zps0bcf956a.jpg
Ahh, viikonloppu ja kerrankin olen tämän lauantain ottanut rennosti ilman niitä melkeen joka päiväsiltä tuntuvia aikatauluja. Aamulla kävin äidin kanssa Keravalla kaupoilla ja Seppälästä löysin tuon kahdessa ekassa kuvassa näkyvän T-paidan. Toi paita on L-kokoinen, mutta mielestäni juuri sopivan rento päällä, ei suinkaan kamalalta jätesäkiltä näyttävä. Paita löytyi -70% lapulla varustettuna ja maksoikin muistaakseni vain n. 3,5€, ei paha! Kehitinkin jo yhden kivan asun ton ympärille, johon sisältyy molemmat Tallinnasta ostetut vaatteet, joten ois kiva saada se asu tänne kuvattua, kun niitä vaatteitakaan ei täällä ole vielä näkynyt.

Tämmöinen alehaukka kuin olen, niin varastoon oli myös pakko hankkia kaksi putelia Lumenen CC-voidetta. Tällä hetkellä mulla käytössä oleva CC-voide veteleekin jo viimeisiään ja Anttilassa sattui olemaan nuo ja joitain muitakin Lumenen tuotteita ystävänpäivän kunniaksi ota 2 maksa 1.

4 kommenttia:

  1. onko toi cc-voide hyvää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ite oon tykännyt, tuskin oisin sitä muuten lisääkään ostanut :)! Musta tuntuu aina vaan, että kaikissa bb-, cc- tmv. voiteissa se light sävykin on kamalan tumma! Tossa toi light sävy on just niin, että se ei mene jo liian tummaksi näin talvisin. Ei siitä kumminkaan mitään rajoja jää tai sitä huomaa, kun hyvin levittää. Erityisesti tykkäsin käyttää tota sellasen Lumenen meikinpohjusvoiteen päällä, sen kanssa huomasi miten paljon paremmin toi cc-voide vielä sen päälle levitty :) Pitäiskin käydä ostamassa sitä pohjustusvoidetta lisää...

      Poista
  2. Onko tulos postaust siihe piloxiin liittyen? :)

    VastaaPoista