12 marraskuuta 2014

NEW DECORATION DETAILS

_VII7164 Mulle iski kuukausi takaperin aivan järkyttävä sisustusvimma! Mun opiskelijabudjetilla ei kuitenkaan koko huonetta laiteta uusiksi, mutta muutamia juttuja oon saanut tänne kyllä hankittua. Kaikki jutut löyty H&M Homesta.
_VII7169_VII7171 Ensimmäisenä ja lempparina on ehdottomasti toi karvaviltti/peitto. En vissiinkään ole ainoa, joka on aivan täysin hullaantunut sekä sisustuksessa, että pukeutumisessa tollaseen "tekoturkikseen". Rakastan myös erilaisia koristetyynyjä ja noi beiget pellavaiset löysinkin alennuksesta. Lisäksi ostin myös ton viltin kanssa samaa matskua olevan tyynyliinan, mutta siihen en ole vielä sisätyynyä saanut hankittua. Mutta eiköhän sekin täällä blogin puolella vielä nähdä! _VII7163 Muutama vuosi sitten halusin kaiken tekstiilin mun huoneessa olevan mustaa, nyt olen taas ehdottomasti kallistunut beigen, valkoisen ja muiden vaaleiden sävyjen puoleen. Tuo musta päiväpeitto sekä musta matto saisivat mun puolesta lähteä vielä vaihtoon, mutta budjetti ei sitä vielä hetkeen salli. Ainakin toi päiväpeiton ja valkosen viltin välinen kontrasti on mielestäni vähän liian iso, joten haaveissa olisikin joku beigen sävyinen päiväpeitto.

2 kommenttia:

  1. Millaset noi puhelimen kuoret on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa vikassa kuvassa ja tossa missä mun puhelin on latauksessa sängyllä on itse asiassa eri kuoret :D Pelkät valkoset jotka on aiemmassa kuvassa on DNA-kaupasta ja ne on kyllä tosi hyvä laatusen tuntuset.Noi siniset on ebaysta sellaset viiden euron kuoret ja laadunkin tietty siinä huomaa. :) Ne on nyt itseasiassa Ollilla lainassa, kun se osti saman puhelimen ja tartti kuoret. http://www.ebay.com/itm/New-Vintage-Flip-Wallet-Leather-Case-Cover-for-Apple-iPhone-4-4S-5-5S-5C-6-Plus-/251578569198?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a934051ee
      Ton linkin takaa löytyvät ankkurikuoret siis kyseessä!

      Poista