15 tammikuuta 2013

CAMERA IS BACK IN BUSINESS

Eli vihdoin ja viimein sain mun kameran takasin huollosta ja nyt pitäs varmaan ruveta sitten oikeen huolella tsemppaamaan tän blogin kanssa :)! Tänään ehin räpsiä vaan muutamat kuvat ik'ssa ja musta itestäni ei ollut oikeen kuvaa kuitenkaan, joten laitan sitten noita instagram-kuvia vielä tähän postaukseen pari. Haluutteko, että jatkossa laitan aina välillä noita ig-kuvia? Kun kaikilla ei kuitenkaan ole mahollisuutta siellä seurata ja sellanen koneella netin kautta stalkkaus vois olla vähän tyhmää kuitenkin.

Ja nyt saa ehdotella jotain postausideoita! Joku ehdotti jo joululahjapostausta, mutta sain suurimmalta osalta rahaa tai lahjakortteja, jotka on jo käytetty. Sellasta postausta on siis vähän vaikea alkaa enää väsäämään, joulukin meni jo kuukausi takaperin. Rahat taiskin mennä suurinpiirteen kaikki tohon uuteen puhelimeen.Photobucket
Tää oli kyllä yksi joululahjoista♥ Niin söpö!PhotobucketPhotobucketPhotobucket
1. Opiskelua ja maailman söpöin penaali♥ 2. Nutalla tänään ennen isoskoulutuksen alkamista. En tajuu muuten, miten voi näyttää noin paljon, että mulla olis tässä kuvassa nudehuulet! Todellisuudessa ei siis ole mitään huulimeikkiä... 3. Viime perjantain huippusafkat ja ihan ilmaseksi! Tästä siis puuttuu vielä 2 ruokalajia vielä! Oli superhyvää :)! 4. Värjäsin hiuksia ja tässä mä all natural! Ja tietty Hesacup 2009 rocks.

2 kommenttia:

  1. Semmone kymysys et kui paljo sä harrastat liikuntaa? :P Jaa et minkälaista? Ku ite pitäis oikeesti liikku enemmä mut motiivi puuttuu kyl kokonaa :D Ja tiiän ettet oo mikää expert asias mut silti jos jotai vinkkei irtois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no täl hetkel köyn joka päivä ratsastaa ja kerra viikos vähä enemmä sit ratsastan :) ja yritän kävellä kaikki sellaset alle 3km matkat ainakin. ja sit himas teen ain iltasin vähä lihaskuntoo ja kävin myös salil mut ny niinkaua ku pitää käydä joka pvä ridaa ei oo oikee aikaa vaik se ridaus mitä meenki on sika kevyttä vaa .... ja mieti onks vaikka joku liikuntaharrastus mist oot kiinnostunu, kokeile salil käyntii tai alota vaik lenkkeily :)

      Poista